oleme xt laseri ametlik maaletooja

Oleme ise olnud XT Laseri masinate kasutajad pikki aastaid ning saame väita, et masinad tõesti on oma raha väärt. XTlaser on juhtiv lasertehnoloogia tootja, pakkudes tipptasemel laserlõikus-, keevitus-, markeerimis- ja puhastusmasinaid. Masinad on tuntud oma kõrge täpsuse, usaldusväärsuse ja töökindluse poolest, aidates ettevõtetel üle maailma saavutada suuremat tootlikkust ja efektiivsust. Meie eesmärk on see võimalus tuua ka Eestisse. 

miks just xt laser?

5 aastat garantiid

Kõikidele meie käest ostetud seadmetele kehtib globaalne viieaastane garantii.

Eestikeelne klienditugi

Oleme sinu jaoks olemas ning aitame kõikvõimalike küsimuste ja murede korral, kiirelt ja eesti keeles.

Vastus päringule 7 päeva jooksul

Saada päring soovitud seadmele ning saad põhjaliku hinnapakkumise 7 päeva jooksul.

Ettevõtte kogemus

XTlaser asutati 2004. aastal, eesmärgiga pakkuda kõrgtehnoloogilisi lahendusi tööstusliku lasertehnoloogia valdkonnas. Alustasime väikese tootmisüksusena, kuid tänu pühendumusele kvaliteedile ja innovatsioonile oleme kasvanud rahvusvaheliselt tunnustatud ettevõtteks. Tänaseks oleme kohal rohkem kui 140 riigis ja meil on üle 3000 rahuloleva kliendi.

Tootmismahud ja kvaliteet

XTLaseri tootmisüksused on varustatud kõige kaasaegsemate seadmetega, mis võimaldavad meil toota lasermasinaid suurtes mahtudes ja kõrgeima kvaliteediga. Igapäevaselt teostame rangeid kvaliteedikontrolle, et tagada kõikide toodete vastavus rahvusvahelistele standarditele. XTlaser investeerib pidevalt teadus- ja arendustegevusse, et tuua turule uuenduslikke ja tõhusaid lahendusi.

Sinu ettevõtte rahulolu

Meie missiooniks on pakkuda klientidele parimaid lahendusi ja teenuseid, mis aitavad neil saavutada oma ärilisi eesmärke. XTlaser ei paku lihtsalt seadmeid, vaid terviklikke lahendusi, mis hõlmavad professionaalset nõustamist, kohandatud lahendusi ja pidevat tuge. Meie eesmärk on olla usaldusväärne partner, kes aitab sul kasvada ja edu saavutada.

XT LASERi edasimüüjana oleme pühendunud sellele, et võimaldada üha enamatel kasutajatel suurendada oma tootlikkust ja siseneda tööstuse järgmisesse ajastusse. XT LASER on üks kolmest suurimast laserseadmete tootjast Hiinas ja on tegutsenud juba enam kui 20 aastat. XT LASER lehtmetalli laserlõikamismasinaid, torulaserlõikeseadmeid, keevitusmasinaid, puhastusmasinaid ja märgistusmasinaid müüakse enam kui 180 riigis ja piirkonnas. Meie toome selle võimaluse ka Eestisse

Saada hinnapäring