lasermarkeerimine

XTlaseri fiiberoptiline lasergraveerimine võimaldab täpset ja püsivat graveerimist erinevatele materjalidele, sealhulgas metallid, plastikud, PVC, kumm, keraamika, nahk, kunstnahk, mõned kangad ja muud materjalid.

Kasutuskohad: suveniirid, metallist tööriistad, mobiiltelefonid, digitaalkellad, mikrokiibid, klaviatuurinupud jne. Samuti saab graveerida QR- ja triipkoode.

Lauale asetatavad ja kaasaskantavad mudelid pakuvad paindlikkust ja täpsust erinevateks markeerimistöödeks. Kõik masinad on kasutajasõbralikud, lihtsasti programmeeritavad ja hooldatavad, tagades sujuva tööprotsessi.

Lasergraveerimine eristub oma erakordse täpsuse ja detailide selguse poolest, võimaldades keeruliste mustrite ja trükiste loomist. Meetod on mitteabrasiivne, säilitades materjali pinna terviklikkuse ja vähendades vajadust järeltöötluse järele.

Laserikeskus pakub ulatuslikku kliendituge ja hooldusteenust, et tagada XT seadmete töökindlus ja pikaealisus, aidates saavutada parima tulemuse ja suurendada tootlikkust. 

lasermarkeerimine

Mini tüüpi kiudlaseriga märgistamismasin

Mini tüüpi suletud lasermärgistusmasin

5 aastat garantiid

Kõikidele meie käest ostetud seadmetele kehtib globaalne viieaastane garantii.

Eestikeelne klienditugi

Oleme sinu jaoks olemas ning aitame kõikvõimalike küsimuste ja murede korral, kiirelt ja eesti keeles.

Vastus päringule 7 päeva jooksul

Saada päring soovitud seadmele ning saad põhjaliku hinnapakkumise 7 päeva jooksul.

korduma kippuvad küsimused

Mis on laserlõikus ja kuidas see töötab?

Laserlõikus on kaasaegne tehnoloogia, mis kasutab fokuseeritud laserkiirt materjalide lõikamiseks. Laserkiir kuumutab materjali väga kõrge temperatuurini, mis põhjustab selle sulamise, põlemise või aurustumise, luues täpse ja puhta lõike. 

Laserlõikus sobib erinevate materjalide, sealhulgas metalli, plasti, puidu, klaasi ja kanga töötlemiseks. Meie masinad on spetsiaalselt loodud mitmesuguste tööstuslike vajaduste rahuldamiseks. 

Laserlõikus pakub mitmeid eeliseid, sealhulgas suurem täpsus, puhtamad lõiked ja vähem materjalikadu. See on ka kiirem ja efektiivsem, vähendades tootmisaega ja kulusid. Lisaks võimaldab laserlõikus keeruliste kujundite ja detailide lõikamist, mida traditsioonilised meetodid ei suuda saavutada. 

Õige laserlõikusmasina valimine sõltub teie konkreetsetest vajadustest ja kasutusjuhtudest. Kaaluge materjale, mida kavatsete lõigata, vajalikke lõikepaksusi ja tootmismahtusid. Meie meeskond on valmis teid nõustama ja aitama leida teie ettevõttele kõige sobivama lahenduse. Küsimuste korral võta ühendust siit. 

Meie laserlõikusmasinad on loodud kasutajasõbralikuks ja neid on lihtne kasutada. Pakume ka põhjalikku koolitust ja tehnilist tuge, et tagada sujuv kasutuselevõtt ja probleemivaba tööprotsess. 

Laserlõikusmasinate hooldus on oluline nende töökindluse ja pika eluea tagamiseks. Regulaarne puhastamine, optiliste komponentide kontrollimine ja jahutussüsteemi hooldus on vajalikud toimingud. Meie hooldusjuhendid ja tugiteenused aitavad teil masinaid korralikult hooldada. 

Kui teie laserlõikusmasinaga tekib probleem, võtke ühendust meie tehnilise toega. Meie kogenud spetsialistid on valmis teid aitama probleemide lahendamisel ja masina töökorda taastamisel nii kiiresti kui võimalik. 

Tekkis küsimusi? Võta ühendust!